Haz

Okulumuzun da dahil olduğu Sağlıklı Minikler Çalışıyor adlı eTwinning projesi kapsamında proje katılımcıları tarafından 9 Mayıs eTwinning Günü ile ilgili video hazırlandı.Şirinler Sınıfı 9 Mayıs eTwinning Gününün 10.yılını bu etkinlikle kutladı.

Haz

Anasınıfımızda Sağlıklı Minikler Çalışıyor (Healthy Little Ones are Working) Projesini yürüten  Ayşe SERİN  ve öğrencilerimize Code week 2020,  Proje katılım sertifikaları okul müdürü Nurettin AYDIN ,müdür yardımcımız Nurten BELELİ , müdür yardımcımız Özlem YEŞİL tarafından kendilerine takdim edilmiştir.

Haz

Anasınıfımızda  yürütülen  e Twinning projesi kapsamında  Öğretmenimiz AYŞE SERİN  İstanbul ili Kadıköy ilçesin'den,  Avrupa birliği  bünyesindeki  Eu Code week 2020  etkinliğinde  .Dünya da Türkiye nin  birinci olmasından dolayı , etkinliğe katılan  tüm öğretmenler  ve  öğretmenimiz mükemmellik sertifikası ile ödüllendirilmiştir.

Haz

Sağlıklı Minikler Çalışıyor (Healthy Little Ones are Working) adlı eTwinning projemizde öğrenci ve velilerimize  Beden Eğitimi öğretmeni Hasan NAR tarafından sağlıklı yaşam, spor ve hareketin önemi konularında çevrimiçi seminer düzenlenmiştir.Kendisine projemiz adına verdiği değerli bilgiler için sonsuz teşekkürler.

Haz

Anasınıfımızda  yürütülen "Sağlıklı minikler çalışıyor" eTwinning projesi kapsamında  Okul öncesi öğretmenimiz  AYŞE SERİN 'in organizasyonunu yapmış olduğu velimiz  Uzman Diş Hekimi Dilek GÜLHAN  'ın   '' SAĞLIKLI DİŞLER SAĞLIKLI GÜLÜŞLER WEBİNAR  '' sunumu ile Projemizdeki tüm öğrencilerimize , velilerimize ve  öğretmenlerimize   eğitim düzenlendi. Kendisine projemiz adına verdiği değerli bilgiler için sonsuz teşekkürler.

Ara

19 Aralık2018 Çarşamba günü 8.sınıf velilerimize öğrencilerimizin girecekleri sınavla ilgili seminer yapıldı