Ara

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında sınıflarımızda Yunus Emre temalı aralık ayı etkinlik çalışmaları yapılmıştır. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuz 7-C sınıfı öğrencisi Asya Çelenk kendi sözlüğünü tasarlayarak “Sözlük Tasarım Yarışması”nda okulumuzu başarıyla temsil etmiştir. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Mustafa Mihriban Boysan Ortaokulu müdürümüz, müdür yardımcımız, öğretmenimiz, öğrencilerimiz, okul meclis başkanımız, okul aile birliği başkan ve üyemizle birlikte Kadıköy Kaymakamımız Sayın Muhittin PAMUK’ u makamında ziyaret ettik.

Ara

Değerler Eğitimi ve Çedes projesi kapsamında okulumuz öğrencileri Engelsiz Yaşam Fuarı Farkındalık Zirvesine katıldılar. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Geleneksel Çocuk Oyunları Küçük Erkekler Yakantop kategorisinde Kadıköy beşincisi olan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu

MUSTAFA MİHİRBAN BOYSAN ORTAOKULU

2023 – 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL OKUL MECLİSLERİ projesi kapsamında okul meclisi başkanımız 7-A sınıfı öğrencisi Mehmet Eymen Esen seçilmiştir.

Kas

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü hazırlıklarımızda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yıl Dönümünü büyük bir çoşkuyla kutladık. Törenimizin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve okul aile birliğimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

29 Ekim 1923 - 29 Ekim 2023

“NİCE YÜZYILLARA”

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını kutlama etkinlikleri kapsamında yaptığımız etkinliklere ve çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz. Öğretmenlerimiz Arzu Merve AYDIN,Hatice KARAKUZU ve Burçak YILMAZ'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Mustafa Mihriban Boysan Ortaokulu olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını kutlama etkinlikleri kapsamında okulumuz bahçesine Cumhuriyet’in 100. Yılı anısına çınar ağacı dikimi gerçekleştirdik.

29 Ekim 1923 - 29 Ekim 2023

“NİCE YÜZYILLARA”