Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104. yıldönümü kutlu olsun!

Nis

“Şiire Sevda”adlı dinletimiz öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla Kozyatağı Kültür Merkezinde çoşkuyla gerçekleşti. Şiir ve şarkılardan oluşan bu güzel dinletiyi hazırlayan başta Türkçe Öğretmenimiz Sevda Çevirme’ye; şarkıları hazırlayan Müzik Öğretmenimiz Ferit Şahin’e, programda emeği geçen ve katılan tüm öğretmenlerimize, okul aile birliği üyelerimize, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Şiir Dinletisine tüm şiirseverler davetlidir.

Nis

Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında rehber öğretmenlerimiz öğrencilerimize “Kişisel Verilerin Korunması Konusunda Bilinçlendirme” semineri verdi, konu ile ilgili eğitici videolar izletilerek öğrencilerimizde farkındalık oluşturulması sağlandı.

Nis

İstanbul Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında 01-07 Nisan 2024 Ulusal Kanser Haftası ile ilgili olarak öğrencilerimiz pano çalışması hazırladılar, video izlediler ve kurdele takarak kanser haftasına dikkat çekmeyi ve farkındalık yaratmayı amaçladılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. Yıl Dönümünü çoşkulu bir törenle kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 103. Yıl Dönümü törenimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize afet bilinci kazandırmak için öğretmenlerimizin rehberliğinde sınıf içi etkinlik çalışmaları yapılmıştır. Tüm sınıflarımızda afet farkındalık eğitimi ile ilgili video izlenmiş ve deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Öncü Kadıköy’de Önceliğimiz Öğrencilerimiz projesi kapsamında “Yöresel Tatlar ve Zenginliklerimiz” konulu proje çalışmamızı bugün gerçekleştirdik. Emeği geçen proje danışman öğretmenimiz Reyhan Alkaya’ya, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz satranç boksu tanıtım seminerine katılarak bilgilendiler

Mrt

Kadıköy Kaymakamımız Sayın Muhittin PAMUK ve Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık ASLAN’ın katılımıyla gerçekleşen Okul Öğrenci Meclisleri bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına okulumuzu temsilen Öğrenci Meclis Başkanımız ve Öğrenci Okul Meclisi okul koordinatör öğretmenimiz katıldılar.

Mrt

Okulumuzda uyguladığımız “En Temiz Sınıf” etkinliği kapsamında 6-B ve 7-F sınıfı öğrencileri Şubat ayının en temiz sınıfı seçildiler. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzda gelecek nesillerin bilim insanlarımızı tanıması ve daha çok bilim insanı yetiştirmemiz amacıyla Bostancı Halk Eğitim ile birlikte “100. Yılda Bilim İnsanları” proje sergisi açılışı Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Aslan, müdürümüz Meltem Gencer ve Bostancı Halk Eğitim kurum müdürü Hülya Narsap, öğretmenler ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Bakanlığımızın düzenlediği “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında yapılan öykü yarışmasında okulumuzu başarıyla temsil eden 6/A sınıfı öğrencilerinden Ebubekir Siraç Turan ilçe ikincisi olmuştur.Kendisini tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz. Projeyi okulumuz adına yürüten ve bu yarışmada da öğrencimize danışmanlık yapan Türkçe Öğretmenlerimiz Sevda Çevirme ve Başak Arslan’a da çok teşekkür ederiz